Om oss

Det över hundraåriga bageriet Danska Wienerbageriet har haft många olika bagare genom tiderna. Här kan du läsa lite om vilka vi är som jobbar här idag.

Vilka vi är…

Hej!

Idag drivs ”Danskan” som vi kallas för i folkmun, av Jörgen Pettersson och mig Conny Larsson. Senaste ägarbytet skedde 1996. Börje Fransson & Sixten Larsson(Connys far) drev bageriet innan. Vi brukar säga att jag och Jörgen föddes i varsin deggryta då våra föräldrar under stora delar av sina arbetsliv, om inte säga hela, arbetade inom bageri & konditoribranchen. Produktionen idag består av 7-8pers, men med chaufförer, kontors, butiks- och packpersonal är vi närmare 20pers.

 

Tack vare vår starka personalstyrka kan vi erbjuda leverans mot företag och själklart även avhämtning i något av våra två konditorier.

 

Vårt löfte till dig

Z

Din beställning redo nästa morgon

Lägger du din beställning innan kl 14:00 garanterar vi att den är redo morgonen därefter.

Z

Alltid fräscht

Vi börjar varje morgon att baka dagens produkter. Du kan alltså vara säker att det du köper av oss är så fräscht det kan bli.
Z

Hög Kvalité

På Danska Wienerbageriet är hela vårt utbud gjorda från grunden, vilket ger dig bakelser, bröd, och tårtor av högsta kvalité. 

Måndag - Fredag: 07:30-17:30
Lördag: 08:00-14:00
Stängt röda dagar

Måndag - Fredag:   07:00-18:00
Lördag - Söndag:  08:00-16:00

Emaila oss

info@danskan.se

Ring oss

Beställning: 0480-411366